Dressurstevne på Sylling 22.02.2007

 

Al, Birgitte, Kaos og jeg har vært på årets første dressurstevne. Birgitte var med som hestepasser og hun gjorde en fin fin jobb. Vi kom nesten for sent fordi det var så mye snø og glatte veier, så da vi kom frem var det 15 min. til start ;o) Birgitte fikk på alt utstyret i superfart mens jeg meldte meg til sekretæriatet. 5 min. oppvarming og ut og ri Lc. Al gikk greit og stabilt gjennom programmet. Han var lett og fin og ri - og vi fikk 62% og noe. Vi fikk en feil på galoppen, og jeg rettet den opp, men det så ikke dommeren, for i protokollen sto det "hesten retter seg selv" Jeg var litt upresis ved en overgang, men ellers så var det greit. Vi kom et god stykke ned på resultatlisten, vinner hadde 75% og noe ;o).

I Lb holdt det desverre ikke til godkjent, vi fikk 48%, og jeg vet egentlig ikke helt hvorfor. Han var stabil og fin også i denne klassen, lettridd og kjempemorsom. Det var litt skummelt i det ene hjørnet, så han skvatt unna et par ganger. Programmet var greit, eneste var at jeg begynte å trave en bokstav for tidlig ;o)

Det var veldig morsomt og være ute og starte - det er første gang jeg gjør det - og definitivt ikke siste. Til neste stevne skal jeg pugge programmet til det sitter helt - bokstav for bokstav. Jeg vil ikke gjøre sånne tullefeil. Jeg skal også flette manen og "shine" han litt, det så ut til at dommeren likte det ;o)

Tilbake til stevneoversikten

Resultater