Trening for Erlend 09-11..02.2007

 

Ny trening på Gyldermyra for Erlend. Red 30 min på fredag, 1 time på lørdag, og 1 time på søndag + at Erlend red han en halvtime etter meg på søndag.... Stakkars Al - han ble fryktelig sliten, så etter tur med Eva på mandag og sprangtrening med Maiken på tirsdag, så fikk han fri både onsdag og torsdag. Så når jeg red han i dag for Anne, så var han fitt for fight igjen ;o)

Tilbake til helgen, så var den veldig lærerik. Jeg lærte (og forsto) at sjenkelen kan bøye hesten bedre enn tøylen, at jeg ser ut som at jeg er ute og kjører barnevogn når jeg rir, at når jeg trekker opp knærne, så tipper jeg fremover, at hvis jeg retter meg opp, "låser" skulderbladene bak ryggen, så er det lett og sitte ned i trav - også i Al sin ;o), men i det jeg begynner og trekke knærne opp så tipper jeg frem igjen. Jeg hadde også en langside i en fantastisk trav med full motor bak og løftet rygg - det var en kuuuul følelse.

Maiken var med som hestepasser på fredag og lørdag, Marthe på søndag.. sistnevnte fikk den glede av å komme hjem til stallen kl. 20.00 på søndagkveld, og da møtte vi en boks som var full med frossen flis, så hun hakket og møkket ut tre fulle trillebårer ;o(

Takk til begge - AG

Tilbake til treningsoversikten